HET QPSTUDIO LOGO ALS WATERMERK OVER ONZE PRODUCTFOTO'S

HET QPSTUDIO LOGO ALS WATERMERK OVER ONZE PRODUCTFOTO'S

QPSTUDIO WATERMERK 

Het is een bekend fenomeen in de wereld van design en creativiteit: het stelen van ontwerpen. Het kan ontzettend frustrerend zijn om te zien hoe anderen er met jouw ideeën vandoor gaan, maar tegelijkertijd kunnen we ons ook gevleid voelen. Want laten we eerlijk zijn, elke hoogvlieger heeft te maken met goedkope copycats.

Het is belangrijk om te beseffen dat het stelen van ontwerpen niet alleen gebeurt bij grote bedrijven of bekende designers. Ook kleine ondernemers en beginnende creatievelingen worden regelmatig geconfronteerd met deze vorm van plagiaat.

Als bedrijf zijn we trots op de creatieve ontwerpen die we produceren. We begrijpen echter ook dat het belangrijk is om ons intellectuele eigendom te beschermen. Daarom hebben we besloten om een QPSTUDIO logo als watermerk te implementeren als een manier om onze ontwerpen te beveiligen.

Het gebruik van QPSTUDIO als watermerk heeft geen directe impact op onze klanten of hun interactie met onze ontwerpen. Ze kunnen nog steeds genieten van dezelfde hoogwaardige producten en diensten die ze gewend zijn. Het is belangrijk om te benadrukken dat het digitale watermerk onzichtbaar is en geen invloed heeft op de kwaliteit of bruikbaarheid van de scheenbeschermers zelf.

Back to blog