CLUB PORTAL

CLUB PORTAL

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor grootschalige bestellingen van scheenbeschermers met unieke cartoonontwerpen. Of je nu een club, team of organisatie vertegenwoordigt, we bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw bulkbestellingen. Onze scheenbeschermers zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met levendige cartoonontwerpen die de aandacht trekken. Ontdek de mogelijkheden voor jouw team en laat ons je helpen bij het realiseren van een op maat gemaakte bestelling die aan al je behoeften voldoet.

 

Ontdek onze twee opties voor bulkbestellingen van aangepaste cartoon scheenbeschermers:

  1. Individuele Custom Scheenbeschermers: Perfect voor teams die willen opvallen! Elke speler in de selectie krijgt een scheenbeschermer met een uniek cartoonthema, terwijl het ontwerp van elke cartoon per individu verschilt. Deze gepersonaliseerde scheenbeschermers zijn beschikbaar vanaf €30 per set/speler, met een minimale bestelling van 10 setjes.

  2. Clubvariant Bulkbestelling: Ideaal voor grote clubs en teams! Bestel minimaal 100 setjes van hetzelfde aangepaste ontwerp voor jouw hele team. Deze clubvariant scheenbeschermers zijn verkrijgbaar vanaf €15 per set en bieden uniformiteit en stijl voor het hele team.

Kies de optie die het beste past bij jouw teambehoeften en laat ons je helpen bij het realiseren van een unieke en functionele uitrusting! 

Back to blog